Masszázsfotel az üzletben!

A masszázsfotelek nem csak kényelmi, egészségi szempontból rendelkeznek előnyös tulajdonságokkal, hanem megfelelően használva jövedelmező üzletté is válhatnak. Használja ki a lehetőségeket!

Friss topikok

Linkblog

Kínáljon masszázst vendégeinek, ügyfeleinek!

2008.05.21. 14:02 Kyokei


„Az idő pénz” – és milyen igaz!
15 perc felfrissülés ügyfeleinek = extra bevételi lehetőség Önnek!


Napjaink sikeres vállalkozásainak titka, komplex szolgáltatásokat kínálnak, esetleg a vásárló többféle árut tud megvenni egy helyen. Ebből következik az a tétel, miszerint már létező ügyfeleiben rejlő üzleti potenciát kell kihasználni.

Ha az Ön üzletének már kialakult vendégköre van, úgy könnyebb elérni ezt a célcsoportot egy újabb szolgáltatás felkínálásával. Tehát az extra szolgáltatás egyfelől már létező ügyfeleinek szól, akik hálásak lesznek, hogy vállalkozása kínálata bővült. Másfelől ez egy új lehetőség, hogy bővítse ügyfélkörét, hiszen olyan szolgáltatást kínál, amivel lépéselőnyre tesz szert versenytársaival szemben!

Legyen egyedi! Gazdagítsa új ötletekkel vállalkozását!

Ebben a lehetőségben az a legvonzóbb, hogy amíg vendégei örömüket lelik a masszázsfotelben, addig az folyamatosan pénzt termel vállalkozásának.

Ajánljon egy igazán kellemes szolgáltatást, és egészítse ki bevételét pénzbedobós masszázsfotellel!
További információ: www.kyokei.hu

Szólj hozzá!

Miért a masszázs a legjobb üzleti befektetés?

2008.05.21. 14:02 Kyokei


A XXI. század a wellness százada! Az emberek belátják, hogy nincs fontosabb az egészségüknél, és hogy jól érezzék magukat! A wellness ipar fejlődése lassan az informatikai robbanáshoz mérhető.

Vegye ki részét a piaci növekedésben! Nyisson az új lehetőségek felé!

A megfelelő termék, illetve szolgáltatás kiválasztásánál két kritérium együttes megléte biztos bevételhez vezet:

 • rendkívül kedvező ár
 • széles körben szívesen használják, illetve használnák
A masszázs pontosan ilyen szolgáltatás! Egyfelől akár 100 Ft-ért is vásárolhat magának pár perces felfrissülés. Másrészt ki tudna ellenállni egy kényeztető masszázsnak?

A masszázsnak ezen kívül van egy nem elhanyagolható előnye: gondoljon bele, milyen bemenni egy olyan üzletbe, ahol mindenki fáradt, nyúzott… Ki kívánkozik ilyen helyre? És most képzeljen el egy helyet, ahol mindenki kipihent! Ügyfelei, vendégei nem fáradtan, idegesen lépnek be irodájába, hiszen egy 15 perces frissítő program már várakozás közben megteremtette a jó hangulatot. Minden vállalkozásnak fontos ügyfelei, vendégei pozitív fogadtatása!

Nem kevés vállalkozás gazdagodott már meg a „sok kicsit sokra megy” alapelv szerint! Hiszen manapság ki engedhetné meg magának, hogy ne használjon ki minden bevételi lehetőséget?


Szólj hozzá!

És most lássuk, hogyan is lehetséges ez...

2008.05.21. 14:01 Kyokei

Olyan masszázsfotelt ajánlunk Önnek, ami pénzbedobó automatával van felszerelve.

Mit kell tudni a Kyokei Lausanne masszázsfotelről?


a masszázsfotelek legújabb generációját képviseli

igazi masszázsélményt ad

már az első alkalommal emlékezetes élményt nyújt

elegáns megjelenése emeli üzlethelysége színvonalát

érmeelfogadó automatával van felszerelve

zsetonnal és pénzérmével is működik


Cégünk saját gyártóval rendelkezik, ahol több éves tapasztalatok alapján készítenek érmés masszázsfoteleket. Az Ön új üzlettársa egy minden igényt kielégítő, automata masszázsfotel lesz!

Mivel a készülékek nem igényelnek különösebb ápolást, így Önnek nem kell külön alkalmazottat fizetnie a masszázsfotel üzemeltetésére. Masszázsfotele évekig mindenféle ráfordítás nélkül tiszta nyereséget termel vállalkozásának!

Képzeljen csak el egy olyan munkatársat, aki napi 24 órában dolgozik Önnek! Nincs szabadnap, jutalék, probléma – csak bevétel! A tökéletes dolgozó!

Szólj hozzá!

Hol számíthat a legnagyobb bevételre a pénzbedobós masszázsszolgáltatásból?

2008.05.21. 14:00 KyokeiGondoljunk bele, hogy mi magunk hol tudnánk a legjobban relaxálni, illetve mikor érezzük igazán nagy szükségét egy pár perces felfrissülésnek?


Általában olyan helyeken a legnépszerűbb a masszázsfotel, ahol sokat kell várakozniuk az ügyfeleknek, mégis nyugodt, elegáns környezetben teszik ezt. Egy másik titok, ha olyan helyre helyezzük el a masszázsfotelt, ahol a vendégek, ügyfeleink komfortosan, esetleg otthon érzik magukat. Erre a legalkalmasabbak az összeszokott közösségek, baráti társaságok, mint például egy zárt vendégkörrel rendelkező szolgáltató.Most adunk néhány ötletet, hová lenne érdemes Önnek masszázsfotelt elhelyezni:

 
Wellness szállodák, hotelek, kisebb panziókitt olyan extra szolgáltatást kínálhat pihenni vágyó vendégeinek, ami napjainkban még ritkaság, de egyre inkább elvárás. Egy kényeztető masszázsfotel népszerű lesz vendégei körében!
 
Konferenciacentrumoka konferenciák szünetében egy kis kávé és süti. Mit szólnának ügyfelei, ha inkább masszázst kínálna nekik, hogy felfrissülten folytathassák a konferenciát? Járjon egy lépéssel versenytársai előtt! Kínáljon masszázst ügyfeleinek!
 
Edzőtermek, sportközpontok, uszodák, gyógyfürdőka sport, a mozgás mind olyan tevékenység, ami után jól esik egy frissítő masszázs. Azok a vendégek, akik ilyen létesítményeket látogatnak, szívesen fogják venni a lehetőséget, hogy sportolás után ellazíthatják izmaikat a masszázsfotel.
 
Szépségszalonok, kozmetikák, fodrászatokitt adott a zárt, baráti közösség, ahová a vendégek inkább barátként érkeznek, így valóban el tudnak lazulni masszázs közben. Másfelől gyakran előfordul, hogy várakozni kell a szalonokban, így ezt az időt is hasznosan és pihentetően tölthetik vendégei. Helyezzen el egy masszázsfotelt szalonjában "barátai" számára!
 
Fogorvosok, más magánorvos rendelőknincs is annál rosszabb, mintha az orvosnál kell várakoznunk. Egy nyugtató masszázs csökkenti a feszültséget. Egy valódi, exkluzív környezetben a vendégei szívesen veszik a masszázsfotel által nyújtott exkluzív szolgáltatást.
 
Autószalonok, szervizekautóvásárlás, autójavítás… szinte kivétel nélkül várni kell a hosszú adminisztráció miatt. Kínáljon ügyfeleinek olyan lehetőséget, mellyel kellemesen telhetnek az egyébként üres percek, így valóban frissen és pihenten távoznak szalonjából.
 
Kiállítások, vásárokminden nagy kiállításon kérdés, hogy teheti standját vonzóbbá leendő ügyfelei számára. Kínáljon nekik egy kényeztető masszázst – akár egy ingyen zseton segítségével –, és biztos lehet benne, hogy a masszázsfotelból szívesebben fogják hallgatni ajánlatát!
 


Önnek más ötlete van? Ossza meg velünk! Támogatni fogjuk a megvalósításban!


Szólj hozzá!

Masszázs, akár gombnyomás nélkül...

2008.05.21. 13:58 Kyokei


A masszázsfotelhez tartozó pénzbedobós egység indítja el a készüléket.Az egységen be lehet állítani, hogy milyen pénzérmét fogadjon el a készülék, tehát mennyibe kerüljön egy masszázs.


Amennyiben ügyfelünk igényli, a masszázsfotel működtethető zsetonnal is. Ennek a megoldásnak több előnye is van: egyfelől Ön annyiért adja a zsetont, amennyiért óhajtja. Másfelől kiemelt ügyfeleit meghívhatja ingyen masszázsra – egy ajándék zseton sokkal elegánsabb, mintha egy pénzérmét nyomna ügyfele kezébe!


A megfelelő érme, vagy zseton bedobása után a vendég helyet foglal a kényelmes masszázsfotelben. Ezután a kezelőfelületen elindíthatja a kívánt masszázsprogramot.

A program elindítása után a masszázsfotel felveszi a masszázspozíciót: hátradönti háttámláját, a lábrész pedig felemelkedik. Természetesen mindenki magának is beállíthatja a dőlésszöget, így vendége sokkal kényelmesebben élvezheti a kényeztető masszázst.

A háttámlában lévő masszázsgörgők végigmennek a gerinc vonalán, és szenzorokkal érzékelik annak görbületét. Ennek megfelelően kezdi meg a masszázsprogramot.

A program során a masszázsfotel kombinálja a nyújtó, ütögető, gyúró, ujjnyomásos shiatsu és kopogtató masszázst. Ezen masszázstechnikák alkalmazásával a masszázsfotel tökéletesen utánozza a képzett masszőrök mozdulatait.

Amíg a masszázsgörgők a hátat masszírozzák, addig a vádlit légpárnás masszázzsal dolgozza meg a masszázsfotel. Ezzel serkenti a vérkeringést és javítja a közérzetet. A fotel ülő része szintén légpárnás masszázst alkalmaz a valódi felfrissülés érdekében.

A masszázsfotel masszírozza a hátat, a derekat, a vádlit. A pénzbedobós masszázsfotel speciálisan az Ön vendégeinek igénye szerint került kialakításra. A masszázsfotelnek nincs talp-egysége, hogy a vendégek cipőben is használhassák. Hiszen gondoljunk csak bele, egyesek kellemetlenségnek, macerának érzik, ha egy pár perces masszázs kedvéért le kell venni a cipőjüket.


Az orvosok és masszőrök által összeállított masszázsprogramok mindenki számára megfelelő és frissítő masszázst kínálnak.

 


A masszázsidő beállítása történhet az érmék számának növelésével, így akár 5 perces egységekre lebontva is meghatározható. Ennek különösen ott van jelentősége, ahol az ügyfeleknek nem túl sokat kell várakozniuk.

A program lejártakor a masszázsfotel háttámlája visszaáll függőleges helyzetbe, a lábrész pedig leereszkedik. Vendége így kényelmesen kiszállhat a masszázsfotelből.

A könnyebb kezelhetőség érdekében a masszázsfotel akár gombnyomás nélkül is elindítja a programot, ha nem kap más parancsot. Így az is használhatja a masszázsfotelt, aki nem akarja különösebben tanulmányozni annak kezelését.

 

Szólj hozzá!

Szimpatikus az ötlet? Mi a következő lépés?

2008.05.21. 13:57 Kyokei


Örülünk, hogy Ön elkötelezett vállalkozása nyereségesebbé tétele mellett. Ennek valóban legjobb módja, hogy új szolgáltatással bővíti vállalkozását. Lépjen be a siker világába!

A döntés meghozatala az első lépés. Munkatársaink már ekkor készek minden segítséget megadni, bármilyen kérdése van az általunk kínált üzleti lehetőséggel, illetőleg a masszázsfotellel kapcsolatban!

Vegye fel velünk a kapcsolatot, és tapasztalt munkatársaink kérésére mindent elintéznek Önnek! Elmagyarázzák a rendelés módját, tájékoztatják a masszázsfotel megfelelő elhelyezéséről, annak méreteiről.

Önnek csak azt kell eldöntenie, hová helyezi el új masszázsfoteljét!


Telefonon vagy e-mailben egyeztetjük Önnel a kiszállítás időpontját és a fizetés módját! Ezt követően munkatársunk kiszállítja a masszázsfotelt, beüzemeli, elmagyarázza annak működését, és válaszol az esetleges kérdésekre.

Szólj hozzá!

Tanácsok a mindennapi használathoz...

2008.05.21. 13:57 Kyokei


Kívánsága szerint javaslatainkkal segítjük, hogy a masszázsfotelt a legmegfelelőbb helyre állítsa be: fontos, hogy lehetőség legyen egy kis nyugalomra, ugyanakkor szembetűnő legyen üzlete új szolgáltatása!

Ön is nagyban növelheti masszázsfotele bevételét: ajánljon ügyfeleinek, vendégeinek egy frissítő masszázst, ezzel is kényelmesebbé téve az esetleges várakozási időt.


Tegyen utalást új szolgáltatására marketing anyagaiban! Ha internetes oldalán is szerepelteti a masszázsfotel használati lehetőséget, úgy megtalálhatják azok a potenciális új ügyfelek is, akiknek más szolgáltatásai mellett a masszázs is fontos.

Szólj hozzá!

Nekem mit kell tennem az új masszázsfotellel?

2008.05.21. 13:53 Kyokei


Ha már masszázsfotele munkába állt,
Önnek semmi különösebb dolga nem lesz vele!

Két egyszerű lépésben összefoglalható az összes teendő:

 • naponta törölje át, kissé nedves törlőkendővel a készüléket, hiszen vendégeinek fontos, hogy egy ilyen exkluzív szolgáltatás higiénikus is legyen
 • rendszeres időközönként ürítse ki az érmevizsgáló dobozát – és számolja meg bevételét!

Ha bármilyen műszaki probléma lépne fel, munkatársaink a helyszínen azonnal elhárítják a hibát, elvégzik az esetleges karbantartást.

Szólj hozzá!

Mikor térül meg a befektetésem?

2008.05.21. 13:52 Kyokei


Egy-két apró fortéllyal akár már 10 hónap alatt megtérül a masszázsfotel teljes vételára… és innentől kezdve kizárólag bevételt termel vállalkozásának ez a nagyszerű készülék!

Az anyagi bevételen túl másként is profitálhat a masszázsfotelből!

Egy frissítő masszázs...
 • megalapozhat egy kellemes hangulatú üzleti tárgyalást,
 • megoldást jelent, ha vendégeinek várakozniuk kell,
 • és átlendíti a fáradt munkatársakat a délutáni a fáradságon.

Képzelje el, hogy mostantól egy pozitív kisugárzású, kellemes munkahelyen dolgozik!


Ön jobban fogja érezni magát!


Ügyfelei, vendégei elégedettebbek lesznek, és biztosan emlékezni fognak Önre!


Az legjobb reklám az elégedett vevő!


A jó benyomás hosszú távon nyereségesebbé teszi vállalkozását!Szólj hozzá!

Próbálja ki, mielőtt döntene!

2008.05.21. 13:51 Kyokei


A masszázs nagyszerű élmény! Tapasztalja meg Ön is, mire képesen professzionális masszázsfoteljeink!

Próbálja ki a masszázsfotelt bemutatótermeinkben

és döntsön ezután!


Ön semmit nem kockáztat, hiszen nem kell az interneten, ismeretlenül rendelnie, hanem munkatársaink akár szalonjainkban is készséggel állnak a rendelkezésére, hogy bemutassák a termékeket!

Bemutatótermünk elérhetősége:

Kyokei RelaxPont Szinvapark
Msikolc - Szinvapark
Bajcsy-Zs. u. 2-4.
46/781-910

Szólj hozzá!

Valójában mennyit kell befektetni az üj üzleti lehetőség kiaknázása érdekében?

2008.05.21. 13:47 Kyokei


A masszázs nagyszerű lehetőség vállalkozása számára.

Ha ezt hagyományos módszerekkel kívánja megoldani, szüksége lesz egy külön helységre, egy képzett masszőrre – vagy akár kettőre, ha azt szeretné, hogy a lehetőség egész nap vendégei rendelkezésére álljon –, valamint a működési engedélyhez szükség lehet üzlethelysége átalakítására is. Ez elég bonyolultan hangzik!

Az érmés masszázsfotel megoldja minden problémáját!


Nincs szükség külön személyzetre, külön helységre, külön engedélyre.


Önnek csak a készüléket kell megvásárolnia és a szolgáltatás máris vendégei rendelkezésére áll!


A Kyokei Lausanne Kollega masszázsfotelünk kiskereskedelmi ára 599.000 Ft! Az ár természetesen az ÁFAt is tartalmazza, így ez a teljes összeg, amit Önnek ki kell fizetnie!

Szólj hozzá!

Akár befektetés nélkül is lehet saját masszázsfotelem?

2008.05.21. 13:46 Kyokei


Cégünk különböző finanszírozási formákat ajánl figyelmébe, hogy minél kevesebb befektetéssel, azonnal belevághasson az új üzletbe!

Lehetőség van 12 hónapos hitel felvételére, így a masszázsfotel által termelt bevétel azonnal fedezi a törlesztőrészletet. A hitel visszafizetése után pedig a készülék tisztán bevételt termel vállalkozása számára!

Keresse munkatársainkat, hogy tájékoztathassák a részletekről!


Szólj hozzá!

Összegezzük, milyen előnyei vannak a masszázsfotelnek:

2008.05.21. 13:45 Kyokei

 

Miért is válassza a Kyokei Lausanne Masszázsfotelt?

 • növeli üzlete színvonalát
 • extra szolgáltatást kínálhat vendégeinek, ügyfeleinek
 • jó benyomást alakíthat ki már meglévő ügyfeleiben
 • egészségbarát munkahelyet teremthet, ami javítja vállalkozása megítélését
 • a rendszeres masszázs kellemes munkakörnyezetet teremt
 • és végül: bevételt termel, mindenféle extra munka és ráfordítás nélkül!!!


Legyen partnerünk Kyokei álmának megvalósításában!

Tegyük elérhetővé a masszázst mindenki számára!

Környezete hálás lesz Önnek, miközben Ön extra haszonra tesz szert! 

Szólj hozzá!

Kyokei Masszázsélmény

2008.05.21. 13:43 Kyokei

Szólj hozzá!