Masszázsfotel az üzletben!

A masszázsfotelek nem csak kényelmi, egészségi szempontból rendelkeznek előnyös tulajdonságokkal, hanem megfelelően használva jövedelmező üzletté is válhatnak. Használja ki a lehetőségeket!

Friss topikok

Linkblog

Miért a masszázs a legjobb üzleti befektetés?

2008.05.21. 14:02 Kyokei


A XXI. század a wellness százada! Az emberek belátják, hogy nincs fontosabb az egészségüknél, és hogy jól érezzék magukat! A wellness ipar fejlődése lassan az informatikai robbanáshoz mérhető.

Vegye ki részét a piaci növekedésben! Nyisson az új lehetőségek felé!

A megfelelő termék, illetve szolgáltatás kiválasztásánál két kritérium együttes megléte biztos bevételhez vezet:

  • rendkívül kedvező ár
  • széles körben szívesen használják, illetve használnák
A masszázs pontosan ilyen szolgáltatás! Egyfelől akár 100 Ft-ért is vásárolhat magának pár perces felfrissülés. Másrészt ki tudna ellenállni egy kényeztető masszázsnak?

A masszázsnak ezen kívül van egy nem elhanyagolható előnye: gondoljon bele, milyen bemenni egy olyan üzletbe, ahol mindenki fáradt, nyúzott… Ki kívánkozik ilyen helyre? És most képzeljen el egy helyet, ahol mindenki kipihent! Ügyfelei, vendégei nem fáradtan, idegesen lépnek be irodájába, hiszen egy 15 perces frissítő program már várakozás közben megteremtette a jó hangulatot. Minden vállalkozásnak fontos ügyfelei, vendégei pozitív fogadtatása!

Nem kevés vállalkozás gazdagodott már meg a „sok kicsit sokra megy” alapelv szerint! Hiszen manapság ki engedhetné meg magának, hogy ne használjon ki minden bevételi lehetőséget?


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://penzbedobosmasszazsfotel.blog.hu/api/trackback/id/tr8480480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása