Masszázsfotel az üzletben!

A masszázsfotelek nem csak kényelmi, egészségi szempontból rendelkeznek előnyös tulajdonságokkal, hanem megfelelően használva jövedelmező üzletté is válhatnak. Használja ki a lehetőségeket!

Friss topikok

Linkblog

Masszázs, akár gombnyomás nélkül...

2008.05.21. 13:58 Kyokei


A masszázsfotelhez tartozó pénzbedobós egység indítja el a készüléket.



Az egységen be lehet állítani, hogy milyen pénzérmét fogadjon el a készülék, tehát mennyibe kerüljön egy masszázs.


Amennyiben ügyfelünk igényli, a masszázsfotel működtethető zsetonnal is. Ennek a megoldásnak több előnye is van: egyfelől Ön annyiért adja a zsetont, amennyiért óhajtja. Másfelől kiemelt ügyfeleit meghívhatja ingyen masszázsra – egy ajándék zseton sokkal elegánsabb, mintha egy pénzérmét nyomna ügyfele kezébe!


A megfelelő érme, vagy zseton bedobása után a vendég helyet foglal a kényelmes masszázsfotelben. Ezután a kezelőfelületen elindíthatja a kívánt masszázsprogramot.

A program elindítása után a masszázsfotel felveszi a masszázspozíciót: hátradönti háttámláját, a lábrész pedig felemelkedik. Természetesen mindenki magának is beállíthatja a dőlésszöget, így vendége sokkal kényelmesebben élvezheti a kényeztető masszázst.

A háttámlában lévő masszázsgörgők végigmennek a gerinc vonalán, és szenzorokkal érzékelik annak görbületét. Ennek megfelelően kezdi meg a masszázsprogramot.

A program során a masszázsfotel kombinálja a nyújtó, ütögető, gyúró, ujjnyomásos shiatsu és kopogtató masszázst. Ezen masszázstechnikák alkalmazásával a masszázsfotel tökéletesen utánozza a képzett masszőrök mozdulatait.

Amíg a masszázsgörgők a hátat masszírozzák, addig a vádlit légpárnás masszázzsal dolgozza meg a masszázsfotel. Ezzel serkenti a vérkeringést és javítja a közérzetet. A fotel ülő része szintén légpárnás masszázst alkalmaz a valódi felfrissülés érdekében.

A masszázsfotel masszírozza a hátat, a derekat, a vádlit. A pénzbedobós masszázsfotel speciálisan az Ön vendégeinek igénye szerint került kialakításra. A masszázsfotelnek nincs talp-egysége, hogy a vendégek cipőben is használhassák. Hiszen gondoljunk csak bele, egyesek kellemetlenségnek, macerának érzik, ha egy pár perces masszázs kedvéért le kell venni a cipőjüket.


Az orvosok és masszőrök által összeállított masszázsprogramok mindenki számára megfelelő és frissítő masszázst kínálnak.

 


A masszázsidő beállítása történhet az érmék számának növelésével, így akár 5 perces egységekre lebontva is meghatározható. Ennek különösen ott van jelentősége, ahol az ügyfeleknek nem túl sokat kell várakozniuk.

A program lejártakor a masszázsfotel háttámlája visszaáll függőleges helyzetbe, a lábrész pedig leereszkedik. Vendége így kényelmesen kiszállhat a masszázsfotelből.

A könnyebb kezelhetőség érdekében a masszázsfotel akár gombnyomás nélkül is elindítja a programot, ha nem kap más parancsot. Így az is használhatja a masszázsfotelt, aki nem akarja különösebben tanulmányozni annak kezelését.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://penzbedobosmasszazsfotel.blog.hu/api/trackback/id/tr41480473

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása