Masszázsfotel az üzletben!

A masszázsfotelek nem csak kényelmi, egészségi szempontból rendelkeznek előnyös tulajdonságokkal, hanem megfelelően használva jövedelmező üzletté is válhatnak. Használja ki a lehetőségeket!

Friss topikok

Linkblog

Kínáljon masszázst vendégeinek, ügyfeleinek!

2008.05.21. 14:02 Kyokei


„Az idő pénz” – és milyen igaz!
15 perc felfrissülés ügyfeleinek = extra bevételi lehetőség Önnek!


Napjaink sikeres vállalkozásainak titka, komplex szolgáltatásokat kínálnak, esetleg a vásárló többféle árut tud megvenni egy helyen. Ebből következik az a tétel, miszerint már létező ügyfeleiben rejlő üzleti potenciát kell kihasználni.

Ha az Ön üzletének már kialakult vendégköre van, úgy könnyebb elérni ezt a célcsoportot egy újabb szolgáltatás felkínálásával. Tehát az extra szolgáltatás egyfelől már létező ügyfeleinek szól, akik hálásak lesznek, hogy vállalkozása kínálata bővült. Másfelől ez egy új lehetőség, hogy bővítse ügyfélkörét, hiszen olyan szolgáltatást kínál, amivel lépéselőnyre tesz szert versenytársaival szemben!

Legyen egyedi! Gazdagítsa új ötletekkel vállalkozását!

Ebben a lehetőségben az a legvonzóbb, hogy amíg vendégei örömüket lelik a masszázsfotelben, addig az folyamatosan pénzt termel vállalkozásának.

Ajánljon egy igazán kellemes szolgáltatást, és egészítse ki bevételét pénzbedobós masszázsfotellel!
További információ: www.kyokei.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://penzbedobosmasszazsfotel.blog.hu/api/trackback/id/tr4480483

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása